Om mig

 

Lidt om mig

Mit navn er Mette og jeg er 51 år. Jeg er gift med Benny og har 2 voksne børn på 20 og 24 år. Jeg bor i Odder, hvor jeg også har min klinik.
Jeg har altid interesseret mig for menneskers trivsel, og min mission i livet er, at hjælpe andre til et liv i ro og balance med glæde og nærvær.

Min uddannelse

Jeg er uddannet Integrativ Energi og Power Coach og Psykoterapeut fra Life Academy i Risskov. En 4-årig uddannelse, hvis videnskabelige udgangspunkt er den humanistiske og essentielle psykologi, hvis grundtanke er bygget på, at vi alle former vores egen personlighed og eget liv gennem de valg vi tager. Med andre ord – man tror på menneskets frie vilje, valg, ansvar og frihed.

At uddannelsen er integrativ betyder, at jeg er blevet undervist i forskellige psykologiske retninger og mange forskellige terapiformer. Jeg er blandt andet blevet undervist og trænet indenfor NLP, narrativ terapi, gestaltterapi, regressionterapi, chok- og traumeforløsning, herunder forløsning ved hjælp af øjenbevægelsesøvelse (metode fra EMDR) og TFT (Tankefeltsterapi). På uddannelsens overbygning er jeg desuden blevet undervist i emner som spiseforstyrrelser, overgreb, familieterapi, parterapi, terapi med børn og unge, herunder Sandplay og tegneterapi.

Uddannelse

Jeg har en 4-årig uddannelse, hvor jeg også har arbejdet med mig selv, og har trænet de psykologiske og psykoterapeutiske teorier og metoder i praksis og mærket dem på egen krop.

Egne erfaringer

En psykoterapeut der selv har gået vejen, og bl.a. ved hvad det vil sige at være stressramt og have et lavt selvværd

Værktøjskasse

Jeg har en integrativ uddannelse, hvilket vil sige at jeg er uddannet i flere forskellige psykologiske retninger og mange forskellige terapiforme, og derfor har en masse ”værktøjer” i min værktøjskasse.

Mette Nielsen

En rolig, nærværende, lyttende, omsorgsfuld og kærlig psykoterapeut.

Uddannelse

Jeg har en 4-årig uddannelse, hvor jeg også har arbejdet med mig selv, og har trænet de psykologiske og psykoterapeutiske teorier og metoder i praksis og mærket dem på egen krop.

Egne erfaringer

En psykoterapeut der selv har gået vejen, og bl.a. ved hvad det vil sige at være stressramt og have et lavt selvværd

Værktøjskasse

Jeg har en integrativ uddannelse, hvilket vil sige at jeg er uddannet i flere forskellige psykologiske retninger og mange forskellige terapiforme, og derfor har en masse ”værktøjer” i min værktøjskasse.

Mette Nielsen

En rolig, nærværende, lyttende, omsorgsfuld og kærlig psykoterapeut.

Anmeldelser fra klienter

 • ”Kæreste Mette Tusinde tak for en skøn session i dag.

  Havde ikke forestillet mig, at en online session kunne give så meget – men det blev fuldstændig manet i jorden.

  På denne mørke december dag, hvor vejret er trist, gråt og hvor frygten for nærtstående tjek på hospitalet har haft farvet mit inderste, da er jeg ved hjælp af dine teknikker blevet ført ind til det mest fantastiske solskinsvejr, som jeg ikke anede, at der stadig findes I MIT INDRE. Ved hjælp fra dig, Mette, fandt jeg nøglen til glæde, smil, solskin, flow, sitren, liv, en vidunderlig helhedsfølelse og balance, jeg er bare lige her og nu og ser/mærker mig selv i gadedrengehop med jubel og glade toner strømmende ud af mig. Har virkelig lyst til at danse. JUBII – mine arme er hævede mod himlen og der findes kun glæde, kærlighed, latter, lethed, mod, taknemmelighed, tillid, tro og tryghed.

  I dag er jeg sådan for alvor og dybt inde blevet bevidst om, at jeg er den vigtigste person i mit liv.

  Mette jeg er dig dybt taknemmelig og ved at dine værktøjer mikset med dit nærvær, din ro og tillidsfulde stemme, at alt dette fantastiske, du tryller frem – DET BOR I MIG og jeg kender nu vejen derind.

  TUSIND TAK – TAK er kun et fattigt ord – TUSIND TAK.

  Jeg danser videre."
  Mona Sjørup
 • ”Hej søde Mette Tak for i dag – du er en fantastisk terapeut."
  Christina Nathalie Winstrup Gandil.
 • ”Hej Mette. Tak for en fantastiske session. Energier arbejder stadig. ”
  Anonym
 • ”Kæreste Mette

  Tusinde tak for en fantastisk session hos dig i går.

  Jeg fik så meget godt med mig fra dig. Selv køreturen hjem indikerede den ro jeg fandt. Det bedste er dog, at noget, som jeg selv er herre over i den grad gik op for mig. Glæder mig til fortsættelsen.”
  Anonym
 • ”Først og fremmest. Tak Mette. Af hjertet tak for din tid, din hjælp, din passion og for at dele det du kan med mig.

  Min første reaktion efter jeg havde vundet et terapiforløb, var en smule skeptisk. Det var onlineterapi og jeg forestillede mig helt klart, at det ville være udfordrende at mærke nærværet og energien med terapeuten. Det skulle vise sig, blot at være en frygt i mit hoved.

  Jeg valgte bevidst at undlade at læse for meget på hjemmesiden før første session. For at være neutral og uden forforståelse. Jeg har været i en del forskellig terapi før og jeg må indrømme jeg blev virkelig overrasket. Positivt overrasket. Både over hvad det online medie kan, men også Mettes kunnen.

  Lige på og blødt, ikke så meget overfladisk snak, men direkte til sagen i løbet af kort tid. Jeg forklarede hvad jeg gerne ville arbejde med, og så gik vi i gang. Med guidet åndedræt fik vi mig lynhurtigt i en tilstand ala trance, nærmest hypnotisk. Efter kort tid var mit hjerte helt åbent og min krop helt afslappet. Onlinemediet var perfekt i dette tilfælde, fordi jeg kunne være i mine egne helt trygge rammer. Desuden var der ingen transporttid. Mødte bare op lige som jeg var.

  Under sessionerne har jeg været i kontakt med flere delpersonligheder, skyggesiderne, solsiderne, polerne, min indre styrker/svagheder, ydre styrker/svagheder, jeg fik taget angsten i hånden og smidt usikkerheden ud over en badebro. Jeg har fundet mit tryggeste sted indeni, hvor jeg altid kan gå hen når der er for meget støj. Jeg går ikke længere i panik når angsten om natten banker på. Jeg ved nu, at jeg når lige det jeg skal nå og en meget vigtig sætning for at passe på mig selv. ”jeg skal nyde før jeg kan yde” ikke omvendt, som jeg ellers at opfostret med.

  Jeg oplever mere balance i mit energisystem, i min krop og i mit sind. Balance mellem den maskuline gøre-energi og den feminine værens-energi og modtagen. Uden mørke intet lys. Essensen får kun lov til at flyde frit hvis de forskellige ”sider” bliver lyttet til og omfavnet. Jeg har indset kvaliteterne ved at være i nuet, fremfor at planlægge fremtiden, ved at hengive mig og bare være. At det kan være nok i sig selv, med min blotte tilstedeværelse. Som både kan være rolig, modtagende, afventende, lukket, afgrænset, ærlig, italesætte behov og sætte grænser både med ord men også med resten af kroppen. Mit hjerte fik plads til at tale, og vi snakkede om hvorfor der var noget indeni mig der ikke troede på, at mine behov var værd at italesætte og håndhæve. Jeg føler mig bedre rustet og en kuffert fyldt med gode værktøjer, gode minder og mentale billeder, jeg sent vil glemme. En rejse ned i dybet og hjerteligt hjulpet hjem igen.

  Fremtiden ser spændende og lys ud. Jeg glæder mig, og hver aften tænker jeg på hvor dejligt det er at solen står op igen, at der er en ny dag, en chance til, et eventyr der venter. Og at alting sker til sin tid, jeg kan ikke forcere, men må sætte pris på det jeg allerede har og er.

  Tak Mette."
  Kathrine Guldmann Christensen.
 • ”Havde ikke forestillet mig, at en online session kunne give så meget – men det blev fuldstændig manet i jorden.”
  Anonym
 • ”Min første reaktion var en smule skeptisk. Det var onlineterapi og jeg forestillede mig helt klart, at det ville være udfordrende at mærke nærværet og energien med terapeuten. Det skulle vise sig, blot at være en frygt i mit hoved.”
  Anonym
 • ”Efter kort tid var mit hjerte helt åbent og min krop helt afslappet. Onlinemediet var perfekt i dette tilfælde, fordi jeg kunne være i mine egne helt trygge rammer. Desuden var der ingen transporttid. Mødte bare op lige som jeg var.”
  Anonym
 • Kære Mette

  Jeg har brug for at udtrykke min store taknemlighed for det forløb, jeg har været på hos dig.

  Da jeg kom den første gang var jeg fyldt til randen af følelser, som havde fyldt alt for længe i mig. Jeg mærkede meget stress, og jeg havde brug for støtte. Og Mette, du var en fantastisk god støtte; du rummede alle mine følelser, gav mig plads og guidede mig blidt og kærligt hjem i mig selv igen.

  Du har på smukkeste vis guidet mig ind i dele af mig, der var sårede og som følte mindreværd. Din store ro og styrke gjorde at jeg følte mig fuldstændig tryg ved at lukke op til sårbarheden. Jeg har fået hævet mit selvværd rent energimæssigt, så jeg i dag kan mærke en betydelig forskel. Og jeg mærker det i mine relationer til andre mennesker. Det er så værdifuldt for mig.

  Jeg har været inde og mærke mine grænser, og er blevet langt bedre til at håndtere bestemte situationer, der kræver at jeg siger fra, og er kærlig overfor min egen grænse. Det har givet mig fornyet styrke og robusthed, og skabt et mere kærligt forhold til mig selv. Det er virkelig bare guld værd.

  Mette, du er en fantastisk dygtig terapeut. Din rolige facon, dit overblik og evne til at håndtere alt det jeg er kommet med, er meget professionel, og det skaber tryghed. Du er super skarp og intuitiv, og du har en særlig evne til at fange det, der er vigtigt, så man virkelig føler sig set og hørt. Du er nærværende og giver plads, så alt det vigtige kommer frem. Du har guidet mig i at genskabe kontakt til mine ressourcer, og du er super god til at løfte i en positiv og stærk energi, så man er opløftet, når man går ud af døren! Du har været så grundig i at få mig til at mærke ressourcerne, at jeg virkelig mærker det stærkt bagefter, og har haft nemt ved med min bevidsthed at implementere det nyligt lærte i mit liv. Terapien hos dig har virkelig skabt forandring i mit liv.

  Du er meget givende og grundig, og faktisk har jeg hver gang gået fra sessionen med en følelse af, at jeg fik mere end jeg kom efter 😊 Af hele mit hjerte, - Tak Mette, for den omsorgsfulde og varme modtagelse, jeg har fået hos dig. Tak for dit fantastiske nærvær og din kærlige, smukke sjæl. Du har min varmeste anbefaling

  Christina Gandil

 • "Tak for et godt forløb midt i en svær tid for mig. Det gav mig perspektiv først og fremmest en indre ro, som jeg havde meget brug for."

 • ”Da jeg startede hos Mette, havde jeg mange problemer med tankemylder og vrede inde i min krop, som jeg ikke kunne finde ud af at komme af med… min søde kæreste fandt så Mette til mig, hvor vi kontaktede hende for at kunne få nogle redskaber og hjælp til at overkomme det. 

  Under samtalerne oplevede jeg en lyttende personen som sad overfor mig, og som spurgte nysgerrigt ind til det jeg åbnede op omkring, hvor efter vi lavede nogle gode øvelser som gjorde jeg kan fokusere mere på det positive og samtidig kunne finde et sted hen, hvor jeg slipper for tankemyldren, endvidere har jeg kunne mærke en større ro i min krop, efter at have været hos Mette nogle gange, de tanker jeg gik med var ikke slemme mere, også var min skuldre sunket en del, og jeg havde i min bevidsthed tilgivet de folk jeg var vred på. 

  Og med alt det på plads, kan jeg nu gå ind i en fremtid, hvor jeg ikke skal gå med vrede tanker og så meget tankemylder, og har lært at trække vejret i stressende situationer, så jeg ikke falder tilbage. 

   Mange tak for hjælpen, det har virkeligt hjulpet mig meget 🙏”.

   

  Alexander Jensen
 • ”Det første indtryk jeg fik af Mette var hendes venlige og imødekommende måde at hilse en velkommen på i døråbningen. Jeg oplever Mette som et meget troværdigt, hjertevarmt og nærværende menneske. Mette udfører et utroligt engageret og professionelt stykke arbejde, hvor man føler sig i trygge hænder, fordi hun lytter til hvad man siger og husker det. Set fra mit perspektiv er det vigtigt at en behandler besidder evner som viljestyrke, en stærk overbevisning og troen på at De kan hjælpe en og det er kvaliteter som Mette har og det har haft en stor indflydelse på min bedring.

  Jeg kan varmt anbefale Mette hun er en guldklump i livet. ”

  Anonym
 • Hej Mette.

  Tak for gode tips. Jeg har været glad for forløbet hos dig, det har givet mig indsigt i nogle forhold som vi også har fået vendt herhjemme. Terapien er anderledes fordi man helst ikke skal tænke så meget fornuft og det er jeg ikke vant til, men det er en rigtig god øvelse og der kommer helt klart også andre ting frem. Jeg synes at jeg lige så stille har fået det bedre og jeg tror på at jeg på sigt også kan være mere fri, i hvert tilfælde på mine gode dage. Jeg kan stadig lade bekymringer fylde meget, men rent arbejdsmæssigt og befinder jeg mig også i et limbo, det vil helt sikkert også lette når der engang kommer lidt mere ro på den front. Nu vil jeg blive ved med at støtte mit selvværd og lytte mere til mine ønsker og på den måde også vise at jeg respektere og holder af mig selv. Med tak for et godt forløb.
  Anonym
 • Jeg oplevede, at jeg hurtigt blev roligere, og har lært at tænke mere positivt.
  Jeg har fået mere selvtillid og kan snakke mere frit med folk.
  Folk kommer mere over til mig og starter en samtale end før, og føler mig mindre nervøs når jeg snakker med andre. Jeg ser mere positivt på fremtiden.
  Anonym
 • ”Jeg har følt mig velkommen i dit hjem og synes det har været dejligt, at samtalerne foregik hjemme hos dig. For mig gjorde det, at jeg hurtigere fik paraderne ned.

  Du er super dygtig til at dykke ned og gribe fat om det essentielle, som jeg selv havde svært ved at kunne se. Jeg følte mig hørt og forstået.

  Det var dejligt at forløbet ikke fulgte en stringent plan, men at du formåede at skifte retning, når du kunne fornemme at der var noget andet der fyldte mere hos mig, end det vi oprindeligt havde talt om skulle være afsættet i den næste samtale.

  Jeg synes, jeg har fundet mere ro, selvom der stadig vil være udfordringer, men det er blevet mere tydeligt for mig, hvilke ting jeg skal have fokus på.

  Bevidsthed om at der nok ligger mere gemt i underbevidstheden, end jeg tidligere har troet på.

  Føler helt sikkert mit selvværd har fået et boost, hvilket har haft positiv indvirkning både i mit arbejds- og privatliv.

  Det har været en fornøjelse og jeg kommer igen, hvis jeg føler behovet opstår på ny.”

 • "Selv tak for denne gang!
  Som jeg også sagde i dag, har jeg fået en grundlæggende ro, som ikke var der før.
  Det er en meget tydelig forskel for mig, især ude ved hestene, hvor jeg ikke længere bliver anspændt og urolig, hvis de er oppe at køre.
  Jeg føler, at jeg er blevet mere let i kroppen🤩
  Det har været meget trygt og nemt for mig, at komme ud med alle de ting som fyldte.
  Det hele er bare blevet mere overskueligt - så tusind tak!"

Min egen historie:


I dag føler jeg mig grundlæggende i ro og balance, men sådan har det ikke altid været.

Jeg har som mange andre levet med følelsen af ikke at være god nok, følt mig utilstrækkelig, haft svært ved at sige fra, og ladet folk overtræde mine grænser, og som mange andre har jeg også været ramt af stress. Jeg kender derfor følelserne og de kropslige symptomer.

For mig var min stresssygemelding et vendepunkt. Jeg fik sagt fra over for det, der ikke længere var godt for mig, og i forbindelse med min uddannelse til psykoterapeut har jeg arbejdet rigtig meget med mig selv, og jeg har også været i terapi, hvilket har gjort, at jeg i dag står meget stærkere i mig selv. Jeg har lært at lytte til min krop, og jeg har fået værktøjerne til hurtig at finde tilbage i ro og balance.”