Terapi med børn og unge

Individuel terapi til børn og unge i tryghed, nærvær og lethed.
 

 

Terapi med børn og unge

Individuel terapi til børn og unge i tryghed, nærvær og lethed.
 

Individuel terapi til børn og unge


Jeg tilbyder også individuel terapi til børn og unge. Terapien foregår i tryghed, nærvær og lethed, og ud fra barnets/den unges behov.

Som oplyst under individuel terapi tager jeg udgangspunkt i det der fylder, i følelserne, men da det ofte kan være svært for børn, at forstå følelserne, og tale om dem, bruger jeg bl.a. Sandplay og tegneterapi, som er terapiforme, hvor følelserne kanaliseret over i andre ting, og ud af kroppen, så de bliver nemmere at tale om og forstå.

Som forældre har du mulighed for at sidde med under terapien, såfremt dit barn ønsker det.

Individuel terapi til børn og unge


Jeg tilbyder også individuel terapi til børn og unge. Terapien foregår i tryghed, nærvær og lethed, og ud fra barnets/den unges behov.

Som oplyst under individuel terapi tager jeg udgangspunkt i det der fylder, i følelserne, men da det ofte kan være svært for børn, at forstå følelserne, og tale om dem, bruger jeg bl.a. Sandplay og tegneterapi, som er terapiforme, hvor følelserne kanaliseret over i andre ting, og ud af kroppen, så de bliver nemmere at tale om og forstå.

Som forældre har du mulighed for at sidde med under terapien, såfremt dit barn ønsker det.
Nogle af de emner jeg arbejder med er:
 • Personlig udvikling
 • Angst
 • Stress
 • Vrede
 • Sorg
 • Lavt selvværd
 • Chok & traumer
 • Depression
 • Svært ved at sige fra
 • Eksamensangst/præstationsangst
 • Samspilsrelationer
 • Og meget mere

Nogle af de emner jeg arbejder med er:

 • Personlig udvikling
 • Angst
 • Stress
 • Vrede
 • Sorg
 • Lavt selvværd
 • Chok & traumer
 • Depression
 • Svært ved at sige fra
 • Eksamensangst/præstationsangst
 • Samspilsrelationer
 • Og meget mere

 

Du kan give dine børn din kærlighed, men ikke dine tanker, for de har deres egne tanker.

 


 

Du kan give dine børn din kærlighed, men ikke dine tanker, for de har deres egne tanker.

 

Hvordan bestiller jeg tid?

  Du er velkommen til at udfylde kontaktformularen, ringe, sende mig en sms eller sende en mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille tid. Du kan også sende en besked via min facebookside Ro og Nærvær v/ Mette Nielsen. Jeg har ikke fast telefontid, så læg en besked på telefonsvareren, hvis jeg ikke er at træffe. Så ringer jeg tilbage hurtigst muligt.

  Terapien foregår på min adresse Røddalsminde 39, 8300 Odder på hverdage i tidsrummet mellem kl. 9 - 16. Men har du behov for andet, så lad os tage en snak. Der er parkering ved døren, og jeg er altid klar 10 minutter før aftalt tid. Så kom bare ind.


   
   

  Hvordan bestiller jeg tid?

   Du er velkommen til at udfylde kontaktformularen, ringe, sende mig en sms eller sende en mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille tid. Du kan også sende en besked via min facebookside Ro og Nærvær v/ Mette Nielsen. Jeg har ikke fast telefontid, så læg en besked på telefonsvareren, hvis jeg ikke er at træffe. Så ringer jeg tilbage hurtigst muligt.

   Terapien foregår på min adresse Røddalsminde 39, 8300 Odder på hverdage i tidsrummet mellem kl. 9 - 16. Men har du behov for andet, så lad os tage en snak. Der er parkering ved døren, og jeg er altid klar 10 minutter før aftalt tid. Så kom bare ind.