Online terapi

Terapi online er for dig, som af forskellige årsager ikke har mulighed for at komme her hos mig. Det kan være du bor langt væk, du er mere tryg hjemme, det er nemmere online eller måske noget helt andet.
 

Online Session


En online session med mig foregår via Zoom. Jeg sender dig et link til Zoom inden sessionen, som du så logger ind på, på tidspunktet for sessionen. For at deltage i sessionen via Zoom, skal du have installeret Zoom på din computer, Ipad eller telefon

For at du kan modtage terapi online, er det derfor vigtigt, at du har en computer, en IPad eller en mobiletelefon med et godt kamera og en god lyd.

Det er ligeledes vigtigt, at du kan stille computeren, din IPad eller telefonen, så jeg kan se som minimum dit ansigt og også gerne lidt af din overkrop. Derudover vil sessionen foregå, som sad du her hos mig.

 

Selv om jeg vil elske at se dig her hos mig, så tilbyder jeg også terapisessioner online.


Fordele ved terapi online er:
 • Du sidder trygt og godt hjemme hos dig selv
 • Du kan bo hvor som helst i landet i forhold til mig
 • Du sparer transporttid
Ulemper ved terapi online kan dog være:
 • Teknikken driller eller virker ikke – evt. manglede lyd og billede.
 • Jeg kan ikke se hele dig.
 • Det kan i nogle tilfælde være svært at få helt den samme trygge relation, som hvis du sad her hos mig, men ikke nødvendigvis.

 

"Jeg har altid interesseret mig for menneskers trivsel, og min mission i livet er, at hjælpe andre til et liv i ro og balance med kærlighed og nærvær."

 

Læs hvad nogle af mine klienter siger om terapi online med mig:

 • ”Havde ikke forestillet mig, at en online session kunne give så meget – men det blev fuldstændig manet i jorden.”
  Anonym
 • ”Min første reaktion var en smule skeptisk. Det var onlineterapi og jeg forestillede mig helt klart, at det ville være udfordrende at mærke nærværet og energien med terapeuten. Det skulle vise sig, blot at være en frygt i mit hoved.”
  Anonym
 • ”Efter kort tid var mit hjerte helt åbent og min krop helt afslappet. Onlinemediet var perfekt i det-te tilfælde, fordi jeg kunne være i mine egne helt trygge rammer. Desuden var der ingen trans-porttid. Mødte bare op lige som jeg var.”
  Anonym

Hvordan bestiller jeg tid?

  Du er velkommen til at udfylde kontaktformularen, ringe, sende mig en sms eller sende en mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille tid. Du kan også sende en besked via min facebookside Ro og Nærvær v/ Mette Nielsen. Jeg har ikke fast telefontid, så læg en besked på telefonsvareren, hvis jeg ikke er at træffe. Så ringer jeg tilbage hurtigst muligt.

  Terapien foregår på min adresse Røddalsminde 39, 8300 Odder. Der er parkering ved døren, og jeg er altid klar 10 minutter før aftalt tid. Så kom bare ind.